Смарт-алка на Redmi со цена од 22 долари

Смарт-алка на Redmi со цена од 22 долари

Претходно годинава, субкопманијата на Xiaomi – Redmi, лансираше нов модел на смарт-алка. Но сега тие спремаат нова понуда, со комплетно нов дизајн, 1.08 инчен екран во боја и USB приклучувач за полнење со Type-A конектор, на нови модели на смарт-алки. Компанијата веќе ги лансираше во Индија.

Уредот, како што спомнавме, вклучува 1.08 инчен екран во боја со едно копче. Нуди опции за мерење на брзината на срцевите отчукувања, неколку спорт-модови за следење на активноста, следење на циклусот на спиење и многу други опции. Батеријата на овој уред трае 14 денови со едно полнење. Цената на уредот ќе биде околу 22 долари и ќе може да се купи на официјалната страна на Xaomi или на Amazon.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.