На Google Maps можете да видите и повеќе од картата

На Google Maps можете да  видите и повеќе од картата

Гугл мапс е апликација која е дизајнирана која помага со тоа што ви покажува како да стигнете до каде одите.Опциите на мапи на Google Maps повеќе од податоци за сообраќајот исто така можете да добиете информации во реално време на вашата дестинација вклучувајќи ги времето на чекање,работното време и повеќе.

Во сообраќај во боја и сателитските слики со висока резолуција се крие моќната алатка за пребарување која нуди податоци за реално време на ресторани,продавници за малопродажба во споредба со релативно неодамнешните ажурирања на „Карти на Google“, кои вклучуваат  многу подобрена навигација за транзит .Ако веќе сте запознаени со оваа апликација како алатка за навигација еднаш откако ќе ги знаете следниве трикови на „Карти на Google“.

За да ја ослободете скриената моќност на апликацијата „Гугл мапс“ на вашиот телефон или таблет,начини на може да се користат Google Maps скоро секој ден, кои немаат никаква врска со добивањето упатства јавни паркови и практично каде било каде што сакате да одите.

И тоа може да погледнете колку трае линијата насекаде и  да пронајдете работни часови,телефонски броеви, поштенски кодови и многу повеќе. Ако се случи на какви било несреќи,стапици во брзина или други забавувања додека сте надвор сега можете да пријавите најмногу седум видови на сообраќајни инциденти  директно од апликацијата „Карти на Google“.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *