Fitbit им ја отежнува работата на Apple и Samsung во пазарот на смарт часовници

Fitbit им ја отежнува работата на Apple и Samsung во пазарот на смарт часовници

Fitbit беше објавен оваа недела. Новиот смарт часовник збогатен со неверојатни каракатистики, им задава главоболки на конкурентите Apple и Samsung.

Освен моделот Sense, Fitbit го лансираше и Versa 3. Неодамна Samsung го надгради неговиот премиум часовник – Galaxy Watch 3 со нови опции и карактеристики во адиција со веќе постоечките уникатни карактеристики.

Оптоварена со неверојатен избор на смарт часовници, годинава ќе биде една од најдобрите во таа сфера.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *