TikToK Е МРЕЖА НА ИДНИНАТА?! Нова одлична опција што ќе ги „гази“ Facebook и Instagram.

Во свет во кој доминира многу подолга содржина, видеата до една минута се точно тајната на планетарниот успех на TikTok.

Мет Наваро, „инсајдер“ кој често има сигурни информации за иновациите кога станува збор за социјалните мрежи, ја објави оваа вест на својот профил на Twitter.

Засега, видеата можат да траат и до една минута, што е формат што го „освои светот“ многу лесно, со оглед на популарноста на „TikTok“.

Во свет во кој доминира многу подолга содржина, видеата до една минута се точно тајната на планетарниот успех на TikTok.

Сè уште не знаеме точно кога овој формат би можел да заживее, но секако дека едвај чекаме да видиме дали навистина ќе придонесе за уште поголема популарност на апликацијата.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *