Microsoft Xbox Game Pass го вклучува и EA Play во својата понуда

Microsoft Xbox Game Pass го вклучува и EA Play во својата понуда

Microsoft и EA неодамна објавија дека Xbox Game Pass Ultimate и Xbox Game Pass за корисниците на PC наскоро ќе добијат и EA Play членство без никакви додатни трошоци. EA Play е претплата за игри во која се вклучени над 60 игри произведени од EA како и дополнителни придобивки, како попуст на новите игри.

Ова значи дека членовите на Xbox Pass Ultimate можат да ги користат услугите на ЕА на платформите Xbox One, Xbox Series X и S и PC со Windows 10, додека Xbox Pass им овозможува користење на EA Play само на корисниците на Windows 10.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments