По цена од 200 долари AirPods Pro на Apple во продажба

По цена од  200 долари AirPods Pro на Apple во продажба

Ова е најниската цена што ја видовме досега

Малопродажната цена се спушти на 200 американски долари или 50 долари од вообичаената цена од 250 американски долари најдобрата зделка за предводникот на Apple вистинското безжично ушни.

Големината дизајнот на AirPods Pro е конструкција во уво и со силиконски совети, кои вклучуваат три различни големини за да обезбедат прилагодлива монтажа за вашите уши,вклучува и активно откажување на бучава, квалитет на звук и торба за безжично полнењеж.

Договорот е достапен до 1 август но не двоумете  ако барате пар AirPods но не сакате да потрошите 199 УСД на AirPods Pro,Стејплс ги има и стандардните AirPods за 129 долари  или 30 долари од нивната вообичаена цена.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *