Samsung ја откри цената на Galaxy Buds Live

Samsung предвремено ја откри цената на Galaxy Buds Live

Samsung официјално потврди дека слушалките ќе се нарекуваат Galaxy Buds Live, кои излегуваат официјално заедно со Note 20 и Galaxy Z Fold 2 5G на 5 август, или порано.

Со овие слушалки Samsung ќе му конкурира на Apple со неговите AirPods Pro слушалки.

Цената на Galaxy Buds Live се очекува да биде 150 долари, и ќе бидат во форма на бубрези или гравчиња, со напредна технологија за намалување на шумови.

Батеријата на слушалките се очекува да трае до 11 часа .

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *