Нов предизвик на TikTok корисниците опседнати со Walmart Jeans

Нов предизвик на TikTok корисниците опседнати со Walmart Jeans

Трендовите на TikTok се повеќе од само танцувачки потези и смешни видеа.Сега корисниците ја добиваат својата модна инспирација.

Најновиот моден тренд е уникатното преобликување на фармерките тие достапен за само 10,44 американски долари во Волмарт. Користејќи различни методи на промена некои корисници го менуваат својот пар со уникатни техники за шиење и кинење или го уништуваат тексасот за да изгледаат потресени.

Други користат ластици за затегнување на половината без физички да ги менуваат пантолоните. Зашијте ги, насликајте ги ,исечете ги или повеќе можностите за стилизирање се бесконечни.

@itsmaddyk

walmart clothes r underrated 10/10 recommend! ps count how many times i kicked up my leg🤦‍♀️#walmartjeans #walmartclothes #stylingtips

♬ So Close – NOTD & Felix Jaehn & Captain Cuts
@kwofie

I can’t tell if these are ugly or not but I can say that I love them 🥺🖤 #fyp #walmartjeans #fashion ? #diy

♬ original sound – jakeziman

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *