Tags :YouTube

Социјални Медиуми

YouTube воведе нов систем на рекламирање

Google почнa да емитува повеќе реклами во видеата на YouTube Google почнa да емитува повеќе реклами во видеата на YouTube. Промената стапи на сила на 27 јули. Во повеќето видеа на YouTube, промотивните видеа се вметнуваа на самиот почеток, но рекламите можеа да бидат поставени и на средина на видеото. Со новите промени, тимот на […]Read More

Софтвер

Апликацијата YouTube Go со над 500 милиони превземања

Апликацијата YouTube Go со над 500 милиони превземања Апликацијатта YouTubeGo, на Google Play Store е преземено повеќе од 500 милиони пати. Но други Go апликации малку потешко ја следат истата. Најголемата платформа за споделување видеа YouTube, во изминатите години се придоби на една апликација. БЛагодарение на оваа апликација, корисниците можат да преземат видео од YouTube […]Read More

Социјални Медиуми

YouTube веќе има карактеристика потсетувач за спиење

YouTube веќе има карактеристика потсетувач за спиење Видео платформата, YouTube, каде што луѓето во последно време трошат се повеќе и повеќе време, објави функција за Android и iOS. Оваа фунцкија ги насочува корисниците да спијат. По епидемијата на коронавирус, луѓето почнаа да гледаат нешто за да поминат време. YouTube, најпопуларната платформа за споделување видео во […]Read More

Социјални Медиуми

Поради едно видео оценката на TikTok се уништи

Поради едно видео оценката на TikTok се уништи Оценката на Google Play Store на TikTok, која е една од најпосакуваните платформи за споделување видео, значително се намали како резултат на контроверзното видео на YouTube. Со други зборови, можеме да кажеме дека тензијата помеѓу корисниците на YouTube и TikTok се гледа и на оценката на Play […]Read More