Gmail и другите услуги на Google пријавија пад на системот

Gmail и другите услуги на Google пријавија пад на системот

Голем број на услуги на Google вклучително и Gmail,Drive,документи,Групи доживуваат нарушувања во услугата.Потврдивме дека поставките на датотеки не успеваат во услугите на Google,вклучително и поставување додатоци во Gmail и на личните и на сметките за Gmail на G Suite.Во некои случаи обидот едноставно да состави нова е-пошта одговор не успева.

Google ги истражува проблемите со Gmail.

Проблеми со испраќање на Gmail исполнување на проблеми со снимање, создавање проблеми со датотеки во Drive,проблеми со поставување на корисници на CSV во административната конзола објавување проблеми со пораки во Google Chat,страници со додавање на нови страници,одржување проблеми,проблеми со говорна пошта.

Гугл вели дека истрагата е во тек и дека има намера да обезбеди ажурирање  a со детали за тоа кога треба да се реши проблемот.

Downdetector покажува број на извештаи за проблеми со Gmail и Google Drive и има широко распространети извештаи на Твитер дека корисниците имаат проблем да испраќаат видеа на YouTube .

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *