Настанот на Apple на 15 Септември ќе се фокусира на Apple Watch и iPad, а не на iPhone

Настанот на Apple на 15 Септември ќе се фокусира на Apple Watch и iPad, а не на iPhone

Apple изјави дека на 15 Септември планира да одржи настан и луѓето веднаш помислија дека настанот ќе се однесува на новиот iPhone 12, но според Mark Gurman од Bloomberg луѓето не се во право.

3Според Gurman, Apple нема да го објави новиот iPhone до Октомври, што значи дека септемврискиот настан ќе се фокусира на новите iPad и Apple Watch модели. Настан во Септември што не го содржи новиот iPhone ќе биде новообичаено за Apple, но од компанијата потврдија уште во Јули дека новите модели на смартфоните ќе бидат одложени.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *