Најтенката гејмерска тастатура до сега

Tастатура за луѓе кои сакаат да пишуваат на лаптопи

Cougar ја претстави Vantar AX, тастатурата за игри со низок профил со рамни тастатури и „развлечени прекинувачи за ножици“, завиткана во ЦПУ обликувана цврста алуминиумска рамка.

Склопниците со ножици го добиваат своето име од меѓусебно пластичните раце што ги сочинуваат.

Целиот механизам се обвиткува околу гумената купола и нуди стабилност во фактор во форма на низок профил, наспроти традиционалните склопови на клучеви кои се многу повисоки.

Додавајќи визуелна талент на равенката, Cougar го облече Vantar AX со проѕирни копчиња.Секако има и RGB осветлување, со осум ефекти на осветлување.

Cougar не кажа кога Vantar AX ќе биде достапна или колку ќе чини.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.