weekend top

Follow Us

Проблемот со низок FPS на Windows 10 е решен од корен! 1
Kioxia работи на HLC и OLC 3D NAND меморија! 2
Google работи на апликација за префрлување од Android на iOS! 3
Објавен официјален трејлер за FIFA 22! [ВИДЕО] 4
TSMC доби одобрување за фабрика, производството на 2nm започнува во 2024 година! 5
GeForce RTX 3080 најбрзата графичка до сега 1
AMD не планира да ги ограничи перформансите за рударство! 2
Ажурирање на GeForce Beta го надминува ограничувањето на рударството на RTX 3060 Ethereum! 3
Twitter ги освежува правилата за автентикација! 4
Кинеските рудари можеби го надминаа ограничувањето на хаш на RTX 3060! 5
Остатоци од летало кое не е од Земјата 1
Дали Renault засекогаш ќе се затвори? 2
Проблемот со низок FPS на Windows 10 е решен од корен! 3
Apple ги ограничи некои апликации 4
Дискутираната опција на Инстаграм се остранува 5

Tech